Ολική ποιότητα

Η προσήλωση στη λεπτομέρεια και η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου, οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά ξεχωρίζει...Αξίες – Αποστολή - Όραμα

Όταν προχωράς με προορισμό ένα όραμα, όχημα μια αποστολή και εφόδια τις αξίες σου, μπορείς να φτάσεις μακριά...Μια επιτυχημένη πορεία

Η ZX FAMI Ltd είναι μια εταιρία σχεδιασμού, δημιουργίας, παρασκευής, εμφιάλωσης και διανομής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label), καλλυντικών και υγρών καθαριστικών οικιακής χρήσης με πείρα 50 χρόνων.

Καλώς Ήρθατε στη ZX Fami Ltd!

Φίλοι και συνεργάτες,

Η ZX FAMI ltd είναι μια εταιρία που από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με θεμέλια την ποιότητα που προσφέρουμε μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, την ειλικρίνεια, την ευελιξία, τη διασφάλιση της ασφάλειας του καταναλωτή και του εργαζόμενου, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις προσιτές τιμές και την αμεσότητα στη σχέση μας με τους πελάτες μας, καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σημαντικών πελατών.

Για μας, στη ZX FAMI ltd κάθε συνεργασία είναι και μια καινούρια πρόκληση. Μια πρόκληση να προσφέρουμε το καλύτερο. Και για να πραγματοποιούμε το καλύτερο, λειτουργούμε με διεθνή πρότυπα ποιότητας, επιμορφώνουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες, ερευνούμε και αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, με άλλα λόγια απαντάμε με κάθε τρόπο στις ξεχωριστές απαιτήσεις των πελατών μας.

Εμείς στην ZX FAMI ltd παραμένουμε στη διάθεσή σας, υποσχόμαστε τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι μόνο με δημιουργική εργασία, ποιότητα και αξιοπιστία, καλλιεργούμε το έδαφος για γόνιμες συνεργασίες σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Με εκτίμηση,
Χρίστος Ζαχαρίου
Γενικός Διευθυντής

ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας