Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

«Προσέχουμε για να έχουμε» έλεγαν οι παλιοί. Σήμερα, σε μια εποχή που η καταστροφή του περιβάλλοντος προκαλεί ανησυχία, αυτή η παροιμία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ...


Ολική ποιότητα

Η προσήλωση στη λεπτομέρεια και η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου, οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά ξεχωρίζει...Δέσμευση στην Ποιότητα με σφραγίδα

Κάθε ισχυρισμός χρειάζεται αποδείξεις. Όταν μια εταιρία πιστοποιείται με διεθνή πρότυπα λειτουργίας, τότε η Ολική Ποιότητα Διαχείρισης δεν είναι απλά ένας ισχυρισμός, είναι δέσμευση...

Τα συστατικά που χρειάζεται κάθε εταιρία για να πετύχει:
Αξίες – Αποστολή - Όραμα.

Οι Αξίες για την ZX FAMI ltd αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας της εταιρία μας. Γιατί χωρίς Αξίες, δεν μπορείς να βάλεις στόχους ούτε στο τώρα ούτε στο αύριο.

ΑΞΙΕΣ

Υψηλή ποιότητα
Βασική μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το πραγματοποιούμε με συνεχείς ελέγχους ποιότητας, ενημέρωση και τη χρήση των απαραίτητων σύγχρονων τεχνολογιών και μεθόδων ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα αλλά και την παραγωγικότητά μας.

Άμεση ανταπόκριση / Ευελιξία
Στην ZX FAMI ltd αξία είναι να απαντάμε στις ανάγκες του πελάτη βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις για τη δημιουργία, παρασκευή, παραγγελία και παράδοση των προϊόντων μας.

Μεταπωλητική Υποστήριξη
Για μας, η πώληση δεν τελειώνει τη στιγμή που φεύγουν τα προϊόντα από το εργοστάσιο.

Καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής
Οι προσιτές τιμές είναι βασικός άξονας λειτουργίας της ZX FAMI Ltd.

Συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων της ZX FAMI Ltd σε καινούριες τεχνολογίες και μεθόδους.

Σεβασμός στην Ασφάλεια και την Υγεία Υγεία των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών.

Σεβασμός στο περιβάλλον
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι αδιαπραγμάτευτη αξία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, στην καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας στην ZX FAMI Ltd είναι να είμαστε μία από τις κορυφαίες -μεσαίου μεγέθους- εταιρίες σχεδιασμού/παρασκευής/εμφιάλωσης καλλυντικών και υγρών καθαριστικών οικιακής χρήσης ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας